Laktaza - Lacto Digest

0.0 od 5 na osnovu 0 glasa/ova. Ocenite
Stara cena:
700 Din.

Cena: 590 Din.
Dostava je 200.00 Din. za ukupnu narudžbu.
Na lageru: Dostupno .

Maximalium LactoDigest

 

Maximalium LactoDigest je dodatak ishrani na bazi enzima laktaze. Prvenstveno je namenjen onima koji imaju poteškoća u varenju laktoze.

Laktoza je prirodni šećer koji se nalazi u mleku i mlečnim proizvodima a u tragovima se nalazi i u whey proteinu. Kada u organizmu nema dovoljno laktaze koja u tankom crevu razgrađuje laktozu na proste šećere(glukozu i galaktozu) nastaje netolerancija. U ovakvim slučajevima deo nesvarene laktoze dospeva u debelo crevo gde je bakterije razgrađuju pri čemu nastaju vodonik (gas), mlečna kiselina i ugljen-dioksid koji izazivaju grčeve, nadimanje i gasove a neretko (u težim slučajevima) i dijareju. Iako se intolerancija češće vezuje za neke etničke grupe u praksi je evidentan enorman porast ovih slučajeva kako u svetu, tako i kod nas.

Da zaključimo, bez obzira da li volite mleko i mlečne proizvode ili pijete whey protein (bilo koji proizvod koji sadrži laktozu) a osećate tegobe (povremeno ili konstantno), uzimanjem jedne tabletice pre obroka oslobađate sebe nelagodnosti i pomažete svom telu.

 

Način primene: jednu tabletu popiti pre obroka. Uzimati sa svakim obrokom koji sadrži laktozu.

 

Informacije o alergenima: Proizvedeno u pogonu u kome se koriste mleko, jaja, soja i jezgrasto voće.

Način čuvanja: na suvom i hladnom mestu (ne u frižideru) van domašaja dece.

Upozorenje: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neke od sastojaka. Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama ni osobama mlađima od 18 godina. Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Prekomerna upotreba može da izazove laksativni efekat.

Najbolje upotrebiti do: datum označen na pakovanju (dan, mesec, godina).

Serija (lot broj): označeno na pakovanju

Broj i datum upisa u bazu podataka Ministarstva zdravlja: 15973 od 26.2.2020 god.

Specifikacije

Neto količina: 7,5 g (30 tableta x 0,25 g)

 

Aktivni sastojci

Na preporučenu dnevnu dozu ( 1 tableta)

Laktaza (Tolerase L)

5000 FCC**

*Nutritivna referentna vrednost nije ustanovljena

** Food Chemicals Codex jedinica enzimske aktivnosti laktaze

Sastojci: sredstva za povećanje zapremine – mikrokristalna celuloza, sorbitol, enzim laktaza (Tolerase L), sredstvo protiv zgrudnjavanja – magnezijum-stearat, voda, maltodekstrin, so.

 

Recenzije

Trenutno nema ocena za ovaj proizvod.

Ocenite proizvod

Želim da ocenim ovaj proizvod. Da biste ocenili ovaj proizvod, kliknite ovde.

Slični proizvodi

Zdravlje i imunitet

Za bolji i jači imuni sistem, osim vitamina i minerala, često je potrebno i nešto više...nešto što će pospešiti normalan rad hormona, izbalansirati neke procese u organizmu, oslobađati nas slobodnih radikala (iako i neki vitamini i minerali imaju antioksidativni efekat), odnosno dovesti naše telo u bolje stanje!

Nažalost, mnogi od nas zaboravljaju na preventivu, ne razmišljaju o genetici i naslednim faktorima i često pribegavamo ovim dodacima tek kada imamo neki problem. Bez obzira da li govorimo o biljkama, njihovim ekstraktima i aktivnim supstancama, ili o kombinaciji istih sa nekim od vitamina, koenzima Q10 i slično, zapravo uvek govorimo o nečemu što svoje korene vuče još iz drevnih civilizacija, a čije je pozitivne efekte na organizam moderna nauka potvrdila! 

Uz ovo su kupovali

Besplatna dostava!
Gainer Mass Standard -0%

Gainer Mass Standard

Izgradnja mišića i dobijanje mase (20% proteina)

1100 Din.
Detaljnije

Laktaza - Lacto Digest
Laktaza - Lacto Digest
30 tableta Opcije
Stara cena: 700 Din. Cena: 590 Din.
Na lageru:
Dostupno