Zaštita podataka i polisa privatnosti

POLISA PRIVATNOSTI

Inexall Company d.o.o. (odnosno www.maximalium.rs) svoju obavezu čuvanja vaše privatnosti shvata veoma ozbiljno i svaku Vašu informaciju koju ostavite tretiraćemo brižno.

Posetom našeg sajta i / ili registracijom prihvatate i saglasni ste sa praksom opisanom u našoj Polisi privatnosti.

Inexall Company d.o.o. se obavezuje da štiti vašu privatnost i garantuje upotrebu ostavljenih informacija u skladu sa Polisom Privatnosti opisanom ispod:
• Ko smo mi
• Koje informacije prikupljamo
• Kako koristimo ove informacije
• Sigurnost podataka
• Ko još može videti vaše informacije
• Zabrinuti ste zbog
• Kontaktirajte nas

KO SMO "MI"

Svaka lična informacija dostavljena ili prikupljena na sajtu www.maximalium.rs je kontrolisana od strane Inexall Company d.o.o. kompanije registrovane u Srbiji, sa sedištem u Subotici, Dušana Krnajskog 1.

Koje informacije sakupljamo

Kada napravite porudžbinu ili na drugi način komunicirate sa Maximalium sajtom, možemo tražiti od Vas određene informacije, a Vi možete proslediti lične podatke ka nama (naprimer Ime i Prezime, broj telefona, adresu). Takođe, možemo sačuvati listu proizvoda za koje ste pokazali interesovanje ili koje ste kupili, kao i vaše navike prilikom posete našem sajtu, koje ste stranice posećivali.

Pogledajte primere kako informacije mogu biti prikupljene od strane Inexall Company d.o.o.:

Informacije koje Vi ostavljate nama: Mi primamo i skladištimo informacije koje su poslate tokom posete našem sajtu ili koje nam Vi dostavite na bili koji drugi način (emailom ili telefonom). Ove informacije mogu nam biti dostavljene prilikom poručivanja od nas (putem sajta ili putem telefona) pretragom na našem sajtu, učestvovanjem u nagradnim igrama na sajtu, pristupom Vašem nalogu ili tokom ostavljanja komentara, pisanja Vašeg mišljenja o proizvodima.
Informacije koje se automatski dobijaju: Mi dobijamo, pregledamo i skladištimo informacije svaki put kada pregledate naš sajt. Kao i mnogi drugi sajtovi, mi koristimo "cookies" (pitati Google za pojašnjenje) kako bi smo prikupili odredjene informacije kada vaš Web Browser pristupa www.suplementisrbija.rs sajtu. Informacije koje automatski dobijamo ovim putem ukljucuju vašu IP adresu kojom ste povezani na internet, naziv vašeg kompjutera, browser i operativni sistem kao detalje o internet konekciji sa koje pristupate. Takodje, možemo koristiti i druge softvere, poput Google Analitike, koja meri i sakuplja informacije o vašoj sesiji, dužinu posete odredjenim stranicama, klikove i drugo.

Email Komunikacija: da nam pomognete kako bi naš email newsletter bio korisniji i interesantniji za posetioce i kupce, pokušavamo da dobijemo povratne informacije o stranicama koje ste posetili preko klika na newsletter iz vašeg emaila. Ukoliko više ne želite da primate newsletter uvek se možete odjaviti slanjem email na kontakt. Takođe, možete zatražiti na uvid podatke koje imamo o vama.

KAKO KORISTIMO OVE INFORMACIJE

Sve informacije se čuvaju na sigurnom i u skladu sa internom polisom o bezbednosti mogu biti upotrebljeni za:

  1. Proveru i isporuku porudžbine
  2. Pružanje podrške kupcu
  3. Administracija nagradnih igara
  4. Voženje vaše istorije kupovine

Prilikom kreiranja naloga na www.maximalium.rs ili kreiranja porudžbine saglasni ste sa gore navedenim stavkama o upotrebi podataka.

SIGURNOST PODATAKA

Vaša bezbednost je garantovana jer www.maximalium.rs odnosno Inexall Company d.o.o. koristi najnovije bezbednosne mere da zaštiti Vaše podatke prilikom pregledanja sajta ili kupovine kod nas.

KO JOŠ MOŽE VIDETI VAŠE PODATKE

Pored ovlašcenih zaposlenih u Inexall Company Vaše podatke možemo proslediti trećim licima nekoj od kurirskih službi u slučaju porudžbine određenih artikala, kako bi bili u mogućnosti isporučiti robu, kao i marketing sektoru koji Vaše podatke može koristiti isključivo u svrhe analiza, i poboljšanja kvaliteta pružanja usluge. Dodatno, određene Vaše informacije mogu biti prosleđene ovlašćenom državnom organu na njihov explicitni zahtev.

Kada se prijavite na našu Newsletter formu i označite - Saglasan sam da primam obaveštanja, dali ste saglasnost da primate mejlove koji sadrže korisne informacije, kao i informacije o trenutnim aktuelnim akcijama koje možete da iskoristite.

Vaše podatke čuva firma koja je specijalizovana za marketing automatizaciju i ima obavezu da poštuje Zakon o zaštiti podataka ličnosti, takođe ista nema vlasništvo nad podacima, nego ih koristi za obradu. Vaše informacije ni na koji način neće biti javno prikazane ili podeljene sa trećim licima. Ukoliko ne želite više da primate mejlove, u svakom trenutku možete da se odjavite sa naše liste.


ZABRINUTI STE ZBOG

Ako imate bilo kakva pitanja ili komentare vezane za korisničku privatnost ili za www.maximalium.rs Polisu Privatnosti ili ste već poslali informacije koje ne želite da mi imamo, ili ste poslali ne tačne podatke, molimo Vas da nas kontaktirate na adresu dole iz podnožja sajta, ili putem telefona 069 22 33 440 ili emailom na office@maximalium.rs i informacija ce biti ispravljena čim pre ili uklonjena na Vaš zahtev.

Ukoliko smatrate da ova polisa ne zadovoljava, ili da je mi nismo ispoštovali u bilo kojem pogledu, kontaktirajte nas kako bi smo vam pomogli i razrešili Vašu brigu ili problem.