O nama

Ko smo mi ?

Brend je nastao 2017. godine kao privatna robna marka sa proizvodnjom u Evropskoj Uniji. Od tada širili smo svoju ponudu, usavršavali proizvode i gradili svoje prisustvo kroz mrežu mnogih maloprodajnih radnji u svim krajevima Srbije.

Danas je Maximalium jedan od vodećih brendova sportske suplementacije u Srbiji. Pored našeg najpoznatijeg proizvoda Maximalium Whey Protein imamo još mnoštvo drugih proizvoda kao što su proteini za masu, amino-kiseline, vitamini i minerali, ugljeni hidrati, sportska oprema.

Pored Srbije prisutni smo i u regionu i to na tržištima Hrvatske, Crne Gore a u skorije vreme i Severne Makedonije.

Čime se bavimo ?

Svakog dana radimo kako bismo podstakli ljude na zdraviji način života, rekreativno ili profesionalno bavljenje sportom i pravilnu ishranu. Sve ove ciljeve promovišu naši zadovoljni korisnici na različitim mrežama.

Maximalium sportski suplementi su proizvedeni po najvišim standardima gde su primenjene stroge metode kontrole kako bismo osigurali najviši kvalitet svih proizvoda. Dokaz ovog su i standardi kvaliteta HACCP i ISO 9001. Svi proizvodi su registrovani kod Ministarstva Zdravlja Republike Srbije.