Tribulus Terrestis

0.0 od 5 na osnovu 0 glasa/ova. Ocenite
Cena: 1790 RSD

Dostupno

Besplatna isporuka
  • Kod svih proizvoda, maloprodajne cene su iskazane sa uračunatim PDV-om.
  • Isporuka se vrši radnim danima putem Bex kurirske službe.
  • Za porudžbine do 13h očekivano vreme dostave je sledeći radni dan od 08-17h.

Tribulus terrestris je jednogodišnja zeljasta biljka iz familije Zygophyllaceae. Rasprostranjena je u sušnim i suptropskim predelima južne Evrope (i na Balkanu), Azije i Severne Amerike. U kineskoj i indijskoj tradicionalnoj medicini Tribulus terrestris se smatra za stimulans kod muškaraca.

Tribulus terrestris stimuliše organizam da sam proizvodi testosteron na prirodan način, bez štetnih posledica i bez stvaranja navika. Njegova odlika da jača organizam i utiče na povećanje mišićne mase uz vežbanje čini da ga koriste sportisti a naročito bilderi kod kojih je uvećanje mišićne mase i do 6 puta brže kod osoba koje ga koriste u odnosu prema osobama koje ga ne uzimaju. Dakle to je bezopasna, prirodna, biljna alternative veštačkim medikamentima bez štetnih pojava i efekata i bez izazivanja zavisnosti.

Ekstrakt ove biljke se tradicionalno kao lek od stare Grčke, preko indijske i kineske narodne medicine. Supstance koje se nalaze u biljci, stimulišu performanse i mogu se koristiti za niz poremećaja kod muškaraca. Pomažu povećanju energije i snage. On nema brzo, trenutno delovanje. Potrebno ga je uzimati u dužem vremenskom periodu kada iz dana u dan podiže funkcije organizma. Već za nekoliko dana od početka uzimanja može da se očekuje poboljšanje. Dolazi do povećane produkcije semena i njihovu bolju pokretljivosti što se odražava na bolju oplodnju.

1 tableta dnevno na prazan stomak, najbolje ujutru. Za postizanje maksimalnih rezultata, na dan treninga uzeti još jednu tabletu 30 minuta pre početka fizičke aktivnosti.

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Ne preporučuje se deci, osobama sa srčanim oboljenjima ili hipertenzijom, trudnicama i dojiljama. Proizvod ne treba da uzimaju osobe koje koriste bilo kakve lekove. Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu.

Sastav

Sastojci: Tribulus Terrestris ekstrakt (standardizovan na 40% Saponina) sredstva za povećanje zapremine: maltodekstrin, mikrokristalna celuloza, sredstva za oblaganje hidroksipropilmetilceluloza, talk, silicijum dioksid, sredstva protiv zgrudnjavanja magnezijum-stearat, talk.

Informacije o alergenima: Proizvedeno u pogonu u kome se koriste mleko, soja, jaja i jezgrasto voće.

Nutritivne informacije:

 u 2 tablete:

U 1 tableti:

Tribulus Terrestris ekstrakt 

           - 40% Saponina

3000 mg

1200 mg

1500 mg

600 mg

Utisci kupaca

Trenutno nema ocena za ovaj proizvod.

Želim da ocenim ovaj proizvod. Da biste ocenili ovaj proizvod, kliknite ovde.

Slični proizvodi

Trenutno nema proizvoda.

Tribulus Terrestis

Tribulus terrestris dodatak ishrani u tabletama, namenjen muškarcima za prirodno regulisanje glavnog muškog hormona. Preporučuje se kao nesteroidni preparat biljnog porekla koji na prirodan način povećava proizvodnju vlastitog hormona. Tribulus je popularan i među sportistima zbog ergogenog efekta i zbog sposobnosti da poveća snagu mišića.

Uz ovo su kupovali

Whey Protein slana karamela Novo! -0%

Whey Protein slana karamela

Najbolji suplement za izgradnju mišića

2570 RSD
C vitamin +Cink +D3 -0%

C vitamin +Cink +D3

Jačanje imuniteta

1250 RSD
Whey Protein kokos -0%

Whey Protein kokos

Najbolji suplement za izgradnju mišića

2570 RSD
L-Arginine -0%

L-Arginine

Performance Generator

950 RSD
Body Fuel -0%

Body Fuel

Brza i dugotrajna energija

890 RSD
Eritritol -0%

Eritritol

Zaslađivač bez kalorija

950 RSD
Glutamin -0%

Glutamin

Oporavak i regeneracija

2540 RSD
Amino-kiseline u tabletama -0%

Amino-kiseline u tabletama

Definicija i rast

3950 RSD
Whey Protein čokolada -0%

Whey Protein čokolada

Najbolji suplement za izgradnju mišića

2570 RSD

Tribulus Terrestis
Tribulus Terrestis
Cena: 1790 RSD
Lager:
Dostupno